alla kategorier
EN

Om Oss

Hem>Om Oss>Om Oss

Kontakta oss

+86 21 68415960

+86 19945661037
+86 19945661037

[e-postskyddad]

4:e våningen, byggnad 1, nr 1-9, körfält 99, Shenmei Road, Pudong New Area, Shanghai, Kina.

Företagsprofil

HeBang Engineering Co., Ltd är ett pålitligt ingenjörsföretag som hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar och uppfylla sin plan med vår toppmoderna teknologi. Vi betjänar industrier som: kemi, petrokemisk, textilhjälpmedel, matoljeraffinaderi, stål, konstruktion etc.

Under de senaste 10 åren har vi genomfört många projekt med konsultation, projektering, upphandling och konstruktion med framtidsinriktade detaljlösningar. Och marknaden täcker Pakistan, Vietnam, Indonesien, Algeriet, Chile, Mexiko, Irak, Saudiarabien, Bangladesh, Egypten, Thailand etc.

Miljökompatibilitet, energibesparing och hållbar utveckling är vår eviga strävan, vilket gör att vi optimerar vår process och kvalitet dynamiskt.

Vi är ett ungt dynamiskt företag som bygger på rik erfarenhet av vår ledande expert inom väteperoxid och ett starkt team, vi innehar väteperoxid (H₂O₂) patent och relaterad teknologi från Steam Metan Reforming Hydrogen Plant, Ultra-Pure Hydrogen Gas From Natural Gas etc. Med teknologin för fluidiserad bädd i antrakinonväg som gör väteperoxid upp till 70 % koncentration, tror vi att vi kommer att vara din bra partner för att gå vidare med ditt projekt.

kultur

I Hebang COMPANY kommer vi alltid att hjälpa våra kunder med sofistikerad teknologi, att tillföra värde till vår kund, att spara mer energi, använda mindre resurser och öka effektiviteten för att uppnå hållbar utveckling.

Vår passion för att göra Safety life, Clean world, Green Planet gör att vi fortsätter att utveckla ny teknik och industrialiseras.

Vi bryr oss om kundens oro och förbättrar oss kontinuerligt för att öka vår service och optimera vår konkurrensfördel.

  • Designa alltid för en bättre lösning
  • Överväg alltid att hjälpa kunden att bygga en bättre anläggning
  • Att alltid vara ett pålitligt företag