alla kategorier
EN

Nyheter

Hem>Nyheter >HEBANG: Ett lyckat besök i Vietnam

HEBANG: Ett lyckat besök i Vietnam

Tid: 2022-11-14 Träffar: 71

 chemical-plant-g1ace82dd1_1920Från 10 september till 29 september, Dreameng, Shawn och Angela Zhou åkte till Hanoi, Vietnams huvudstad, för att besöka 10 kemiska fabriker som Hebang hade samarbetat med många gånger.

 

  HEBANG har anslutit sig till den strategiska planen för storskalig utveckling de senaste åren och har täckt projektteamet som ansvarar för handelsförsäljning i större städer i Kina. År 2022 planerar hebang att accelerera takten i utlandsexpansion och utveckling, med fokus på petrokemiska, metallurgiska och metallurgiska industrier i Sydostasien. Gruvdrift och andra marknader svarar också på uppmaningen från Kinas "One Belt, One Road"-policy att förse våra kunder med kemiska lösningar av högsta kvalitet.

 

Under detta besök i Vietnam besökte Dreameng och hans sällskap kemiska fabriker som har haft ett långvarigt djupgående samarbete med hebang, diskuterade och bekräftade framstegen för det pågående kemiska projektet och diskuterade möjligheten och samarbetsmodellen för Shuangbao och dess in-. djupgående samarbete i framtiden. En livlig diskussion ägde rum. Dreameng sa: "Denna värdefulla möjlighet att kommunicera ansikte mot ansikte med vietnamesiska kunder har ökat deras förtroende för hebang, och vi har fått en mer omfattande förståelse för vietnamesiska kunder. Vi tror att det kommer att finnas enorma potentiella samarbetsmöjligheter mellan de två parterna. i framtiden."

 

HeBang Teknik Co.,Ltd är ett pålitligt ingenjörsföretag som hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar och uppfylla sin plan med vår toppmoderna teknologi. Vi betjänar industrier som: kemi, petrokemi, textil Hjälpmedel, Matoljeraffinaderi, Stål, Byggande etc. Under de senaste 10 åren har vi har utfört många projekt med konsultverksamhet, design, upphandling och byggande med framtidsinriktade detaljlösningar. Och marknaden täcker Pakistan, Vietnam, Indonesien, Algeriet, Chile, Mexiko, Irak, Saudiarabien, Bangladesh, Egypten, Thailand etc. Miljökompatibilitet, energisparande och hållbar utveckling är vår eviga strävan, vilket gör att vi optimerar vår process och kvalitet dynamiskt.


Föregående: Vilken materiallagringstank kan väljas för lagring av väteperoxid?

Nästa: Applicering av väteperoxid