alla kategorier
EN

Patenterad teknologi

Hem>Om Oss>Patenterad teknologi

Kontakta oss

+86 21 68415960

+86 19945661037
+86 19945661037

[e-postskyddad]

4:e våningen, byggnad 1, nr 1-9, körfält 99, Shenmei Road, Pudong New Area, Shanghai, Kina.

Patenterad teknologi

Tre oberoende forsknings- och utvecklingsteknik

Rik projekterfarenhet, mer än 30%-50% av jämnåriga

Tekniska fördelar

Patent I-2021212373910

Bruksmodellen beskriver en hydreringsanordning för hydreringsreaktion av H2O2-produktion. Hydreringsanordningen är placerad inuti en reaktor, och hydreringsanordningen innefattar ett första bågformat inloppsrör, ett vertikalt inloppsrör, ett andra bågformat inloppsrör och ett lutande inloppsrör, toppen av reaktorn är försedd med ett väte. inloppsänden och en väteutloppsände, ena änden av det första bågformade inloppsröret är anslutet till väteinloppsänden, den andra änden av det första bågformade inloppsröret står i förbindelse med den övre änden av det vertikala inloppsröret, och den nedre änden av det vertikala inloppsröret är anslutet. Den står i förbindelse med den ena änden av det andra bågformade luftinloppsröret beläget vid reaktorns inre botten, och den andra änden av det andra bågformade luftinloppsröret står i förbindelse med det lutande luftinloppsröret, och det lutande luftinloppsröret lutar uppåt. Det gör att vätet och arbetsvätskan kommer i full kontakt och reagerar, förbättrar reaktionseffektiviteten och reaktionshastigheten för hydreringsreaktionen och förbättrar produktproduktionseffektiviteten och anordningens produktionskapacitet.
图片 1

图片 2
图片 3

Tekniska fördelar

Patent II - 2021212375545

Användningsmodellen beskriver en omrörnings- och matningsanordning för hydreringsreaktion av väteperoxidproduktion. Omrörnings- och matningsanordningen används i samband med en hydreringsreaktor. Omrörnings- och matningsanordningen innefattar ett första vätskeinloppsrör, ett andra vätskeinloppsrör, en inloppsrörkoppling och en omrörningsanordning. Omröraren är placerad inuti hydreringsreaktorn. Hydrogeneringsreaktorn är försedd med en arbetsfluidinloppsände och en väteinloppsände. Arbetsvätskeinloppsänden står i förbindelse med det första vätskeinloppsröret beläget i hydreringsreaktorn, och det första vätskeinloppsröret är fritt. Änden står i förbindelse med det andra vätskeinloppsröret, det andra vätskeinloppsröret lutar nedåt i riktning mot omröraren, vätgasinloppsänden står i förbindelse med inloppsrörkopplingen som är placerad i hydreringsreaktorn, och den fria änden av inloppsrörselementet är vänd mot omrörarens riktning. Höjden på den fria änden av det andra vätskeinloppsröret är högre än den av den fria änden av gasinloppsröret, och hydreringsreaktorn är försedd med en matningsände. Det gör vätskan turbulent i form av mekanisk omrörning, arbetsvätskan och vätet är helt i kontakt och reagerar helt och hydreringsreaktionsprocessen är mer enhetlig och kontrollerbar.
图片 4
图片 5
图片 6

Tekniska fördelar

Patent III- 202121237379X

Användningsmodellen beskriver en gastemperaturhomogeniseringsanordning för väteperoxidproduktionshydreringsreaktion. Homogeniseringsanordningen för gastemperatur används i samband med en hydreringsreaktor. Gastemperaturhomogeniseringsanordningen innefattar en cylinderkropp, en omrörarmotor, en roterande axel och ett omrörarblad. Den roterande axeln Den är placerad vid hydreringsreaktorns inre centrala axel, den nedre änden av den roterande axeln är roterbart anordnad vid hydreringsreaktorns inre botten, den övre änden av den roterande axeln penetrerar hydreringsreaktorn och är ansluten till omrörningsmotorn. Den utvändiga sidan av den roterande axeln och omrörarbladet, och utsidan av cylinderkroppen är fixerade på den inre sidoväggen av hydreringsreaktorn genom anslutningsstycket, botten av cylinderkroppen är försedd med ett flertal genomgående hål , och de genomgående hålen är försedda med ett vattentätt membran som andas. Det gör att reaktionsgasen i hydreringsreaktorn cirkulerar och strömmar, säkerställer temperaturlikformigheten hos den inre reaktionsgasen och förbättrar värmeöverföringseffektiviteten i reaktionsprocessen.
图片 7
图片 8
图片 9